Asihan mandi

Asihan mandi

Bismillah, syahadat ka kanjeng Rasul Cur nyuhcur, cahayaning Rosul Gumilang cahayaning Muhammad Herang caina ti kodrat Allahu, yaa Alllahu (3 kali) Cuuur, Cuuur, Cuuur Dibaca unggal rek mandi ku cai kembang sataman (Mun bisa bawa jeung tamanna .......hehehe)

baca juga: Asihan sabeulit bumi
Asihan mandi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,