Asihan sabeulit bumi

Asihan sabeulit bumi

Asihan sabeulit bumi Asehan salinlang buana Brag asih da di asih Nu asih lungguh na biwir Nu haat lungguh na soca Roh tuk-truk tuh badan si anu (....) Mang kawelas, mang ka asih Raat asih ka badan awaking.

baca juga: Asihan SI LEUGEUT TEUREUP
Asihan sabeulit bumi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,