Kinasihan (Kanggo isteri & pameget)

Kinasihan (Kanggo isteri & pameget)

Ratu manan ratu gayaga Ngaran menak kamana ka holan Jalma ngancik sia Kuwu panutan aing Aing panutan sia Sia geura manut ka aing Asihan mat mat kalemat, pangemat ka nu ngaran si ………. eundeur sadayeuh, géhgér sabalé, komo ratu komo rusuh,déwata nu matak hayem, mangka welas mangka asih, asih ka badan awaking. Pelet Kaayana di kamada Ngalih ka pancana Matak linglung ti peuting Gundam ti beurang Ras inget ka jalmi si aa

ILMU PELET PALING AMPUH
Kinasihan (Kanggo isteri & pameget) Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,