MANTRA PENGASIH CAHYO ASMORO

MANTRA PENGASIH CAHYO ASMORO


“Niat ingsun matek ajiku cahyo asmoro, yo iku kang ngimpuni sukmone si …… (sebut nama target) wis kawengku dening sukmoku, teko kedep teko lerep si ……. (sebut nama target kembali) marang aku, manut saking kersane gusti”.

baca juga: MANTRA PENGASIH SEMAR KUNING
MANTRA PENGASIH CAHYO ASMORO Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,