MANTRA PENGASIH SUKMONING RATU SEJATI

MANTRA PENGASIH SUKMONING RATU SEJATI

“Sukmoningratu sejati, iman suci sukmo sejati,siro tangio reksanen aku,aling-alingono aku, asmoro wulan roh aku, isi lidoh kumolo, yen siro weruho kapileng kep sirep ajineng asmoro, miwah yusuf cahyaku, sedyaku, sedyane sa’buwono, idep kedep si …… (sebut nama target) marang aku,sukmo cahyo kang lungguh ing ati, kenakno kang mari kangen,sang adhi cahyo kang lungguh ing makrifat, kenakno kang ngarungu umomone, yo ingsun lanang sejati”.

baca juga: MANTRA PENGASIH CAHYO ASMORO
MANTRA PENGASIH SUKMONING RATU SEJATI Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,