Pelet RUNCANG I

Pelet RUNCANG I

Bismillahirahmanirrahim Amatkeun sejaron guyang eteger aya di pasar Gagamanna suda lanang saking suwarga Lamun sabetkeun ka gunung Gugut Ka lautan saat, ka bumi bengkah Lamun disabetkeun ka langit tujuh amblas Lamun disabetkeun ka si .......(sebutkeun ngarana ) Tunduk runtut raut babarengan sareng kakasihku Lamun keur ulin balik Lamun keur saré sina hudang Lamun geus hudang titah diuk Lamun geus diuk lengkahkeun ka imah Ngadeukeutkeun kakasihna Lailahailallah Muhammadarosulullah

baca juga: pelet RUNCANG II
Pelet RUNCANG I Rating: 4.5 Diposkan Oleh: udan ,